Gestoomde gua bao met buikspek

Genieten doe je verantwoord met de sauzen uit de Guilt Free lijn. Deze sauzen zijn vrij van declarabele allergenen, MSG en kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien zijn de sauzen vrij van toegevoegde suikers en zoetstoffen.

  • Categorieën: Lunch, Voorgerechten

Bereidingswijze

  1. Marineer het buikspek met de Spicemix del Mondo Chinatown en gaar voor 12 uur op 70 ºC in de röner.
  2. Pickle de paksoi, wortel en rode ui in Ediks Ginger en zout.
  3. Bestrijk het buikspek met de Guilt Free Sweet chili en bak krokant in de oven.
  4. Stoom de gua bao, snijd de buikspek in plakjes en beleg de gua bao met de pickle en plakjes buikspek.
  5. Garneer met Guilt Free Sweet chili, koriander en gefruite uitjes.

Ingrediënten

– buikspek
Spicemix del Mondo Chinatown
Guilt Free Sweet chili
– zwarte gua bao
– paksoi, wortel en rode ui
– koriander
– gefruite uitjes
Ediks Ginger