Gepofte zoete aardappel

De Verstegen Spice Oils, gebruikt om de crème fraîche op smaak te maken, zijn pure smaakmakers op basis van zuivere olie. Met slechts enkele druppels breng je warme of koude gerechten prachtig op smaak. De Verstegen Spice Oils bevatten het Pure-label, wat betekent dat ze geen declarabele allergenen, MSG en fosfaten bevatten.

  • Bereidingstijd: -
  • Oventijd: -
  • Aantal Personen: 2
  • Categorieën: Bijgerechten

Bereidingswijze

  1. Pak de zoete aardappels in met aluminiumfolie en gaar op 180°C tot gewenste garing en laat afkoelen.
  2. Verkruimel de feta kaas en meng door de rode ui, paprika en maïs, breng het geheel op smaak met de Verstegen Spicemix – Puebla.
  3. Meng de Verstegen Spice Oil – Green Herbs Garlic met de crème fraîche.
  4. Snijd de zoete aardappel over de lengte open en vul met de gemaakte vulling. Doe de saus op de aardappel.
  5. Bestrooi de aardappel met de koriander.

Ingrediënten

– 2 zoete aardappels
– 80 g feta
– 40 g rode ui
– 40 g paprika
– 40 g mais
– 80 g crème fraîche
– koriander, ter garnering
Verstegen Spicemix – Puebla, naar smaak
– 60 g Verstegen Spice Oil – Green Herbs Garlic