Gazpacho uit Andalusië

Gazpacho uit Andalusië

  • Categorieën: Soepen, Voorgerechten

Bereidingswijze

  1. Schil de komkommer en verwijder de zaadlijsten.
  2. Pliceer de tomaten en verwijder het zaad.
  3. Maak de paprika, ui en knoflook schoon.
  4. Kook de eieren hard en pel deze.
  5. Verwijder de korsten van het brood.
  6. Pureer alle ingrediënten en breng de gazpacho op smaak met de Spicemix del Mondo – Flamenco.
  7. Bewaar de gazpacho gekoeld.

Serveertip
Lekker om te serveren als onderdeel van een tapasschotel.

Ingrediënten

– 1 komkommer (plakken)
– 1 ui
– 6 tomaten
– 1 paprika (groen)
– 2 eieren
– 1 knoflook
– 2 snedes wit brood
– 5 g peterselie
– 20 ml sherry
– 20 ml olijfolie
Spicemix del Mondo – Flamenco
– 1000 ml water