Fusilli al funghi/ salade royale

Summervibes

  • Categorieën: Bijgerechten, Hoofdgerechten, Salades

Bereidingswijze

  1. De fusilli, olie, en de Spicemixen goed mengen. Meng hieronder de bieslook en de spinazie.
  2. Meng dan voorzichtig de bimi (broccoli), tomaat, appelkappers, champignons en rucola.
  3. Werk af met de geroosterde pijnboompitten.

Extra’s
Pimp deze heerlijke salade met verse kerstomaatjes en olijfjes.

Ingrediënten

– 3 kg fusilli / gekookt
– 300 g jonge verse spinazieblaadjes
– 200 g rucola
– 1 kg bimi of broccoliroosjes geblancheerd
– 300 g zongedroogde tomaatjes
– 40 st. appelkappers
– 1 kg gebakken champignons
Vriesgedroogde bieslook of verse bieslook
– geroosterde pijnboompitten
– 15 g Spicemix del mondo Chimichurri 
– 15 g Spicemix del mondo la Spezia 
– 90 ml olie van de tomaatjes of olijfolie