Argentijnse rib eye burger
Top op de bbq! VERKOOPTIP Wat gestampte zwarte Lampong peper of Vriesgedroogde peperkorrels groen meestampen onder de folie. Maak frisse groentespiesjes en leg deze naast de burgers in de toonbank, deze verkopen super goed hierbij.
- Categorieën:
Bereidingswijze
- Draai de snijlingen en het vet van de entrecote 2 x door 3 mm plaat.
- Meng met de Mix voor hamburger compleet, de Spicemix del Mondo chimichurri en de Color plus.
- Portioneer in balletjes van 120g.
- Duw af in rib eye burgervorm.
- Garneer desgewenst de randen met Schnitzelmix chimichurri of Fantasiepaneer rood.
Heerlijk met frisse groentespiesjes : spiesjes, trostomaatje, stukje venkel, courgette, mini paprika, mangetout, champignon -> instrijken met World Grill Spanish harbour.
Ingrediënten
- 1kg snijlingen van rundsvlees (met 5% vet van entrecote)
- 35g Mix voor hamburger compleet
- 10g Spicemix de Mondo chimichurri
- 3g Color plus
- Schnitzelmix chimichurri of Fantasiepaneer rood