Aardappelsoep

Voeg na het pureren van de soep Verstegen Spicemix del Mondo - Mediteranne toe om de soep op smaak te maken. Deze mix bevat onder andere rozemarijn, basilicum, oregano en lavendel. De mix valt daarnaast onder het Pure label, wat betekent dat deze vrij is van declarabele allergenen, MSG en fosfaten.

  • Bereidingstijd: -
  • Oventijd: -
  • Aantal Personen: 4
  • Categorieën: Lunch, Soepen, Voorgerechten

Bereidingswijze

  1. Schil de bonken, snijd in stukken en spoel schoon. Snijd een deel van de aardappelen in brunoise.
  2. Meng crème fraîche en bieslook door de (brunoise) aardappels en voeg ontbijtspek toe.
  3. Fruit de sjalot en knoflook aan.
  4. Voeg de aardappel toe en blus af met de witte wijn en het water.
  5. Kook tot de aardappel gaar is en pureer met de staafmixer.
  6. Breng op smaak met de Verstegen Spicemix del Mondo – Mediterrane.
  7. Plaats de salade in een kleine steker midden in het bord en schenk hier de soep omheen.
  8. Garneer met kruiden.

Ingrediënten

– 250 g bonken
– 50 g sjalot
– 2 tenen knoflook
– 20 g bieslook
– 2 el crème fraîche
– 125 g ontbijtspek
– 3 dl witte wijn
– 0,5 l kippenbouillon
Verstegen Spicemix del Mondo – Mediterrane