Zouten

Peper is een specerij, zout is dat niet, het is een mineraal. En het wordt al
sinds mensenheugenis gebruikt. Er zijn veel verschillende soorten zout die grofweg te verdelen zijn in zeezout, steenzout en vacuümzout. Dit is afhankelijk van de manier hoe het zout gewonnen is. Zeezout wordt, zoals de naam al doet vermoeden,gewonnen uit de zee, steenzout en vacuümzout komen uit  zoutmijnen.

 

Daarnaast hebben we Gomasio, de bewuste smaakmaker uit Japan. Geïnspireerd door de behoefte aan producten met minder zout, keken we naar de gezondste en langstlevende bevolking ter wereld: de Japanse. Het resultaat? Gomasio, een serie producten om uw gerechten, met minder zout, perfect op smaak te brengen. Gomasio bevat namelijk 90% ‘Goma’, Japans voor sesamzaad,en slechts 10% ‘Sio’, oftewel zeezout. Een smaakvol bewijs dat gezond ook écht lekker kan zijn.

Ontdek hier ons uitgebreid assortiment